Το Διεθνές Σχέδιο Υγείας MultiCare, δημιουργήθηκε από την Universal Life σε συνεργασία με την AXA Global Health Care . Αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις σχέδιο υγείας στην Κύπρο και προσφέρει διάφορες εναλλακτικές επιλογές ανάλογα και με τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε πελάτη.

Με τις επιλογές Σχεδίων MultiCare εξασφαλίζετε:

  • Ιατρική κάλυψη και θεραπεία σε ιδιώτες ιατρούς και νοσηλευτήρια της επιλογής σας.
  • Άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα χωρίς λίστες αναμονής.
  • Πρόσβαση σε δίκτυο με πάνω από 11.000 ιδιώτες ιατρούς και νοσοκομεία στην Κύπρο και το εξωτερικό
  • Τη δυνατότητα απευθείας διακανονισμού των ιατρικών εξόδων σας για ενδο-νοσοκομειακά έξοδα σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια του δικτύου μας.
  • Παροχή της καλύτερης ποιότητας ιατρικών υλικών σε περίπτωση χειρουργικών επεμβάσεων
  • Κάλυψη προληπτικών εξετάσεων
  • Δυνατότητα δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης από εξειδικευμένους ειδικούς

MultiCare Premiere:

Αποτελεί την κορυφαία επιλογή των σχεδίων MultCare, προσφέροντας τα καλύτερα όρια κάλυψης ωφελημάτων εντός του συνολικού ετήσιου ανώτατου ορίου των €3.000.000.

Μάθετε περισσότερα

MultiCare Value Plus:

Παρέχει κάλυψη για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη φθάνοντας στο συνολικό ανώτατο όριο των €200.000 ετησίως.

Μάθετε περισσότερα

MultiCare SmartStart:

Δημιουργήθηκε ειδικά για νεαρούς ενήλικες και προσφέρει κάλυψη μέχρι και €100.000 το χρόνο. Είναι το πρώτο σχέδιο υγείας που έχει φτιαχτεί έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της νέας γενιάς και αποτελεί μια ιδανική αρχή για τους νέους που νοιάζονται για την υγεία τους αλλά έχουν περιορισμένους οικονομικούς πόρους για να τη διασφαλίσουν.

Μάθετε περισσότερα

MultiCare StudentCare:

Διατίθεται αποκλειστικά σε φοιτητές και προσφέρει τα βασικά ωφελήματα που είναι απαραίτητα κατά τη διαμονή στο εξωτερικό. Διατίθεται με ένα συνολικό ετήσιο ανώτατο όριο €100.000.

Μάθετε περισσότερα

MultiCare Excess Options:

Οι επιλογές σχεδίων MultiCare Excess Options δημιουργήθηκαν για όσους ψάχνουν μια πιο οικονομική λύση στην ασφάλιση της υγείας τους η οποία να τους παρέχει το ίδιο επίπεδο ποιότητας τόσο στις καλύψεις όσο και στην ταχύτητα εξυπηρέτησής τους. Προκειμένου όμως το κόστος της ασφάλισης να είναι πιο προσιτό, οι εν λόγω επιλογές περιλαμβάνουν ένα ετήσιο αφαιρετέο ποσό.

Μάθετε περισσότερα

Ρωτήστε μας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input